dinsdag 19 mei 2009

Op herhaling

Op de blog van Mirjam vind je een verhaal over het naambordje van hun straat, dat verdacht veel lijkt op wat er bij ons ook gebeurd. Dit gebeurde ook in de nieuwbouwwijk Het Palet in Creil en de geschiedenis herhaalt zich:

Vanmiddag met kids naar Emmelhage om binnenmaten op te meten. Toen we aan kwamen rijden zag ik dat ze de straatnaamborden geplaatst hadden. Erg handig! Toen ik er een foto van nam viel me op dat er Niles staat i.p.v. Niels!

Tja, een foutje is zo gemaakt en helemaal een spellingsfout. Toch zijn dit al officiƫle borden en niet zo als bij Mirjam tijdelijke borden. Heb de gemeente dmv een mail + foto geinformeerd over de spellingsfout. Ben benieuwd wanneer dit vervangen wordt.

Verder is deze week keuken definitief besteld en van de installateur hoorde ik dat ze met de leidingen waarschijnlijk in de week na Pinksteren beginnen in ons huis. Daar zijn ze dan een dag of 7 of 8 mee bezig. Dan is Bongers weer aan de beurt voor de muur- en vloerafwerking. Gaat allemaal erg snel!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,
ik lees met veel interesse jullie weblog. Wij zijn zelf nu ook een woning aan het bouwen in Emmelhage, ook met Bongers (blok 1). Bij ons gaat het nu weer hard na een paar rustige weken. De planning is nu om voor de bouwvak op te leveren! Ben erg benieuwd, volgens mij moet er nog erg veel gedaan worden...
Jullie hebben wel pech met het dak... hopelijk levert het niet te veel vertraging op!

Waar ik erg benieuwd naar ben: hoe laten jullie je wanden op leveren?? Behangklaar of sausklaar? En hoe gaan jullie dit zelf verder afwerken?? Wat een keuzes moet je maken tijdens dit hele proces, he!! Soms is het best lastig om alles van te voren te beslissen...

Gr. Diane

Anita zei

Hallo Diane,

Bedankt voor je reactie. Leuk om een collega-bongers-bouwer via deze weg te spreken! Zag dat de installatie bij jullie zo goed als af is. En voor de bouwvak al oplevering, dat is al snel zeg! Zijn jullie daar blij mee? Huidige huis al verkocht?

Denk dat ons dak geen echte vertraging op gaat leveren, het is nu wachten op installateur, maar die komt over 1,5 week zeker wel.

Wij zijn er nog niet helemaal uit wat betreft de wanden. Maar laten het in ieder geval behangklaar opleveren. Omdat we horen dat je met sausklaar nog niet direct sauzen kan. En we nemen zo goed als zeker glasvezelbehang, waarschijnlijk vliesversie (dus glad).
En jullie? Al een keuze gemaakt?

Inderdaad erg lastig al die keuzes.
Je mag me trouwens terugmailen op parshaverkamp@zonnet.nl.

Groetjes Anita