woensdag 6 mei 2009

Dak

Vanmiddag weer een kijkje wezen nemen in Emmelhage. Zag dat de dakplaten geleverd waren. Het zijn er heel wat. Dacht eerst dat het ook voor buren zou zijn, maar ze hebben het zelfde serienummer, dus zal wel allemaal voor ons huis zijn. De latten die geleverd waren waren bevestigd aan zolderplaat. Verder lag er op het dak een pakket met knieschotten.

Iemand van het bouwbedrijf belde vandaag over tegels in badkamer. Toen vroeg ik naar het dak. Zij wist toen niet wanneer dit gebeuren zou. Later ging ik naar Emmelhage en zag ik de platen liggen. Daarna op zoek gegaan naar Jos van Bongers, maar die kon ik niet vinden. Aan iemand anders van Bongers gevraagd wanneer het dak erop zou gaan. Bleek dat ze vanochtend het dak erop zouden zetten, maar dat ze vanwege de harde wind gestopt waren. Het was te gevaarlijk en niet te doen. Nu is het verzet naar vrijdag. Helaas ben ik dan de hele dag weg, dus kan ik het niet vastleggen. Zal er iemand voor regelen.

Dezelfde vrouw van Bongers zei trouwens dat we voor de bouwvak geen datum van oplevering krijgen te horen. Het heeft nu met Morrenhof en Jansen (installateur) te maken. En deze heeft zijn eigen planning. Het installatiebedrijf is inmiddels wel bij andere 2 huizen begonnen. En bij de 2^1 kap die voor ons komt, doet 1 het zelf. Afwachten maar weer.
Het huis is behoorlijk nat geregend vannacht. Het t-muurtje in de badkamer is inmiddels ook op de juiste hoogte gemaakt.

Volgende keer dus foto's van het dak, het hoogste punt, de vlag! (Als alles meezit!)

1 opmerking:

Herman Brinkman zei

Hee Anita,

Volgens de planning wordt ons huis voor pinksteren opgeleverd. Ben benieuwd of dat lukt. Willen er per 1 juli in. Terrastegels etc voor de tuin hebben we ook al uitgezocht en wordt 1 juni geleverd.

Bij jullie gaat het ook snel hoor. Zijn afgelopen week nog in jullie huis geweest. Wat een kast zeg! Binnenkort de vlag erop, kunnen jullie ook aan het pannenbier. Al wat gehoord van jullie andere woning? Wij in elk geval niet, balen hoor.

Groeten uit het Rotterdamse