woensdag 4 maart 2009

Eerste muren staan!

Het is zover. Na het deurkozijn van gister, is er meer de lucht in gegaan. De binnenmuur van de garage is klaar en een deel van het toilet. Verder is er een begin gemaakt met de achterkamer, de hoekerker. Toch vreemd om het nu in het echt te zien. Het raam in de garage leek best groot. Het muurtje van de hoekerker best hoog. Een virtuele wandeling in ons huis had ik graag gemaakt om een beter beeld te krijgen.

Vandaag belde Vegro dat ze de opdrachtbevestiging van Morrenhof en Jansen binnen hadden. We mochten daarom badkameraccesoires uitzoeken t.w.v. €125,-. Dat komt waarschijnlijk neer op één planchet.

Gister belde Morrenhof en Jansen nog voor de tekening van installatie. Over de loze leiding die wij willen laten aanleggen voor als we ooit nog eens een flatscreen gaan kopen. We hebben nu bij mensen gezien dat ze dat achteraf lieten infreezen en dan de muurafwerking bijwerken. Maar dat blijf je toch zien. En dat is minder fraai. Dus daarom maar alvast een loze leiding.

Ook belde Bongers over aansluiting van Enexis (voorheen Essent). We moeten de offerte zelf opsturen. Eerst gingen dit soort dingen via de aannemer, maar dat is nu veranderd.

En zo is er eigenlijk elke dag wel een brief, telefoontje of iets anders over het nieuwe huis.
Wel leuk dat het nu steeds dichterbij komt.

Helaas niks meer van de kijkers gehoord. Eind maart maar weer meedoen aan de open dag. Hopen dat er een keer iemand langskomt die net zo verliefd wordt op ons huis als wij in 2001 deden!

Geen opmerkingen: