donderdag 17 september 2009

+ 15 maakt 18

18 opleverpuntjes totaal. Eigenlijk stellen ze stuk voor stuk niet zoveel voor. Allemaal kleine dingen en dingen die nog in de maak zijn, of waar levertijd op zit. En vlak na de oplevering was 1 punt (een contact zonder stroom) al opgelost door iemand van Morrenhof & Jansen.

De oplevering zit erop. We zijn nu echte eigenaars van onze woning aan de Niels Bohrhage in Emmeloord. En het voelt goed!

De oplevering verliep prima. De woning zag er keurig uit. Alles netjes. Zelfs de bakstenen aan de buitenkant van de woning waren netjes schoongemaakt. Helemaal top!
Complimenten voor bouwbedrijf Bongers.
De 17 resterende puntjes worden zo snel mogelijk opgelost. Indien mogelijk voor 8 oktober.

Vanmiddag zijn we gelijk aan de slag gegaan. We hebben samen de beganegrondvloer schoongekrabd, goed stof gezogen en helemaal in de voorstrijk gezet. Dit kan nu mooi intrekken. Dan kan P. van het weekend de vloer egaliseren zodat volgend weekend de pvc-vloer gelegd kan worden.

Morgen komt Potgieter de inbouwgashaard installeren. Ben heel benieuwd hoe deze gaat staan!
Verder ga ik aan het schuren! Komende 4 weken staan in het teken van klussen. Leuk om te doen, nu gaat er veel zichtbaar resultaat komen!

PS. Heb je zin om een keer mee te helpen schuren, poetsen, verven of sauzen, dan ben je van harte welkom. Ik ben (bijna) elke dag onder schooltijd sowieso aanwezig.

Geen opmerkingen: