zondag 19 april 2009

Kozijnen

Gister weer bij het huis gekeken. De deurkozijnen waren boven gesteld en er stonden lijnen gemarkeerd op de grond voor de binnenmuren. Daar zullen ze van de week wel mee bezig gaan. Het stelkozijn van de badkamer was inmiddels ook geplaatst. Het metselwerk was ook weer een stuk gevorderd. Het metselen is niet overal even vlekkeloos verlopen. Daarover contact gehad met bouwbedrijf. Het wordt opgelost voordat er gevoegd gaat worden.

We hebben de uiteindelijk goede offerte ook binnen voor tegelwerk en dingen naar aanleiding van afbouwgesprek. Er volgt nog één voor de wandafwerking.

In Emmelhage 1b wonen ondertussen al een tijdje de eerste bewoners. Aan de John Daltonhage. Ook aan de Beringhage gaan de eerste bewoners eind deze maand hun nieuwe thuis krijgen.

1 opmerking:

Anne zei

Dat moet een hele klus geweest zijn, het bouwproject. Ik ben wel benieuwd of jullie tips hebben wat betreft het bouwen, zijn er nog bepaalde zaken waar jullie tegen aan liepen. Zoals bijvoorbeeld het metselwerk, maar zijn er nog meer dingen. Ik zou ooit wel eens mijn eigen huis willen laten bouwen maar ben wel benieuwd naar de ervaringen van anderen.