maandag 27 april 2009

Binnenmuren zijn (te ver) af!

Alle binnenmuren staan. Vrijdag al wezen kijken. Toen zagen we dat ze het T-muurtje in de badkamer tot het plafond hadden gemetseld, in plaats van tot de afgesproken 2 meter en 20 centimeter. Het was al na half 5, dus toen konden we niet meer bellen. Vanochtend contact gehad met Bongers. Het zou doorgegeven worden.

Vandaag weer even wezen kijken. De hoosbuien van vandaag waren goed terug te zien in het huis.
De binnenmuren zijn nu allemaal af. Ook de tussenmuur van badkamer naar inloopkastenoverloop. Het T-muurtje moet dus nog een stukje worden afgebroken, dat zal morgen of overmorgen wel gebeuren.
Vandaag de installatietekeningen van Morrenhof en Jansen ook weer terug gestuurd. Alles zag er goed uit. Een paar kleine details veranderd.
Zaterdag hebben we EHJ helpen verhuizen. Die wonen nu dus in Emmelhage. Heel eenzaam alleen in hun straatje. Een mooi huis. Leuk, alles nieuw! Voor ons duurt het nog wel even! Al vind ik het wel snel gaan. Het wachten is nu op het dak. Tot die tijd zal er weinig gebeuren. Wij kunnen in ieder geval niet verzinnen wat ze nu nog zouden kunnen doen, behalve misschien het voegen.

Geen opmerkingen: