dinsdag 17 november 2009

Nog helderder

Vorige keer blogde ik over de ramen. Vandaag kwam de glazenwasser voor de bovenramen, nu kunnen we boven ook helder naar buiten kijken.

Onze lekkage is inmiddels geheel verholpen en we hebben weer een nieuwe douchevloer en douchewand. Nu is dan alles af wat de aannemer betreft. Alleen komt er nog een keer een nieuwe deur tussen hal en garage, maar die is in bestelling.

Momenteel zijn we bezig te behangen. Glasvliesbehang in de hal en de trapgaten. Da's een lastige klus in de trapgaten. Geen handige hoogtes en schuine kanten door trappen. Maargoed, vandaag zijn de trapgaten geheel in de glasvlies gekomen. Nu de hal nog. Daarna nog sauzen en de plinten.

En er zijn nog veel meer klussen te doen. Op zolder moet nog iets komen voor de boeken. Daar moeten ook de lampen nog opgehangen worden.

Op de overloop moet ook nog een lamp. En in de kamer, maar daar kan ik geen mooie voor vinden. De buitenlampen moeten ook nog opgehangen worden.

Verder moet alles nog aangekleed en opgeleukt worden. Maar eerst de noodzakelijkste klussen maar.

In de keuken zijn de barkrukken er. We eten nu altijd in de keuken. Da's een gezellige, leuke plek om te zitten. Het bevalt prima daar. En de rest van ons huis ook. Het verbaast me hoe snel je kan wennen in een totaal nieuw huis. Ik heb ons oude huis geen moment gemist.

Geen opmerkingen: