woensdag 8 juli 2009

Vloeren in huis bijna vlak

Vanavond even gekeken in Emmelhage. De vloerenboer is bijna klaar. De zolder en 3 slaapkamers waren gister gedaan, vandaag volgden de waskamer, de badkamer en de overloop. Verder is de woonkamer gedaan. Wat er nu nog rest is de hal en het toilet. Dat zal dan morgen wel gebeuren. De kozijnen zijn nog niet geleverd. Dus afwachten maar weer. Zo blijft het spannend.

Vandaag belde de keukenboer om een afspraak te plannen voor het plaatsen van de keuken. Dat heb ik in eerste instantie in de eerste week oktober gezet. Twijfel wel of dat goed is. Oplevering is, volgens planning, nog steeds eind augustus. Dan hebben we een hele maand om te verven, wanden af te werken, vloeren te (laten) leggen, etc. Misschien wat te lang, aan de andere kant: we hebben geen haast. We wachten nog steeds op de koper van ons huidige huis!

Potgieter van de gashaard belde toevallig ook vandaag om een plaatsingsdatum vast te laten leggen. Dat heb ik in 1e week september laten zetten. Dan kunnen we de wandafwerking van gashaard meenemen met muurafwerking van de rest van de wanden.

Gister naar Ikea geweest om te kijken voor de kastenwanden op de overloop, in de hal, in de werkruimte en de erker. Veel info meegenomen. Nu nog de juiste kast ontwerpen op de pc en dan een keer bestellen. Dan kunnen de kasten er na de vloer- en wandafwerking, zo snel mogelijk in. Je kan je nu alvast inschrijven voor een paar uurtjes kasten in elkaar zetten.... medio eind september. Uiteraard mag je ook al vast een plaatsje reserveren om in begin september te behangen of schilderen. Wees er snel bij, want op=op! ;-)

Geen opmerkingen: