zondag 12 juli 2009

Datum bekend

Eindelijk dan toch uitsluitsel over DE datum. Gister zat er bij de post een brief van Bongers. De vooroplevering is 3 september, de definitieve oplevering is 17 september. Dus geen oktober (1e instantie) en ook geen eind augustus (2e instantie). We vinden het prima zo. Morgen wel even bellen met Potgieter en Satink om levering gashaard en keuken te verzetten.

Verder bellen voor levering gas, electra en water. Heb ik aangevraagd, maar krijg geen bevestiging.

Vrijdag zijn ze bij ons huis bezig geweest met aftimmeren van garage en de dakbedekking van de erker voor, maar die zit nog niet dicht.

De ramen zijn inmiddels ook geleverd. De laatste week voor de bouwvak deze week! Ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren. In ieder geval plaatsen ramen/kozijnen/buitendeuren en afmaken aftimmering garage en voorerker, denk ik. De tijd zal het leren.
Nog 8 werkweken te gaan tot de oplevering.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Helaas, bij ons (Bongers blok 1) redden ze het ook niet voor de bouwvak. Ons huis wordt 4 sept. opgeleverd. Wel kunnen we morgen al de sleutel ophalen zodat we i.i.g. tijdens de bouwvak al wat in huis kunnen doen. Wij gaan ons dus storten op het schilderen van de kozijnen. Veel meer kunnen we binnen niet doen omdat de plafonds nog gespoten moeten worden. Buiten gaan we een begin maken met de tuin, maar ook daar kan nog niet alles. De oprit moeten we nl. nog vrij laten....Wij tellen al af naar 4 sept!!
Succes verder met de 'bouwerij'!
Diane

Anita zei

Hoi Diane,

Bedankt voor je reactie.
Jammer dat ze het bij jullie niet gaan halen voor de bouwvak. Waren jullie waarschijnlijk wel op ingesteld. Ben laatst eens wezen kijken in blok 1. Mooie ruime huizen zeg! Super.

Succes met het schilderen en alle andere bijkomstigheden van de bouw van het huis.
Als je mij via mijn mailadres parshaverkamp@zonnet.nl mailt, dan kunnen we misschien nog wat gegevens uitwisselen zonder dat anderen meelezen.

Groeten Anita