zondag 28 juni 2009

Voegen bovenverdieping

Vrijdag is de hele bovenverdieping rondom gevoegd. Wij zijn er heel tevreden over en vinden het er super uitzien. Ik was er vrijdagmiddag rond 4 uur en toen sprak ik 1 van de voegers. Hij vertelde mij dat ze het grootste gedeelte van de dag mooi bewolkt weer hadden gehad. Hij zei dat ze maandag de woning waarschijnlijk wel af zouden krijgen. Ze doen in eerste instantie alleen de lichte stenen voegen. Wij willen de donkere steen graag donker gevoegd hebben. Dus dat komt een andere keer.

De steigers waren ook alweer verder afgebroken. Zo zie je steeds meer huis!

De woning zag er van binnen keurig uit. Op zolder is de betimmering, op 2 deeltjes na, af. Verder hebben ze alle troep overal weggehaald en alles geveegd. Ook waren de platen die op zolder over het trapgat lagen weg en is daar een soort hekwerk neergezet.

De komende 2 weken staat er heel wat te gebeuren in en om het huis. Maandag de lichte voegen klaar. Dinsdag de vloerverwarming die gelegd wordt. Woensdag of donderdag de vloer gestort. En dan volgende week de ramen en deuren erin. Dan kunnen we dus niet meer zomaar even binnen gluren, helaas!

Geen opmerkingen: