zondag 25 oktober 2009

Leven na een verhuizing

En dan ben je verhuisd.... heerlijk zal je denken. Nou dat gevoel had ik afgelopen week niet. Er waren nog zo veel dingen die niet af waren of niet op orde. Sinds vrijdag heb ik pas het gevoel dat het hier leefbaar is. Vorige week zaterdag verhuisd, zondag en maandag bezig geweest met gordijnen ophangen, dozen uitpakken, dingen verplaatsen, etc. Dinsdag kwam een monteur voor de diepvriesdeur en één voor de afzuigkap. Beide zijn nu weer in perfecte staat.

De lekkageoorzaak is nog niet gevonden. Dinsdag gaan ze de douchevloer uitbreken om te kijken of ze de oorzaak kunnen vinden.

Maandag en dinsdag waren de stratenmakers nog bezig. Vrijdag is de goede grond geleverd en netjes op de juiste plekken gekraand door JHG loonbedrijf uit Creil. Ziet er heel netjes en super uit. Wil graag binnenkort de hagen plaatsen, dat is nu een goede tijd ervoor. De rest komt in het voorjaar.

Woensdag nog wat aan het opruimen geweest. Donderdag hadden kinderen voetbaltoernooi. Donderdagavond op zolder begonnen en vrijdag ook nog even daar bezig geweest. Dat begint er nu op te lijken. Vrijdag de schuifwanden van halkast opgehaald en kastinterieur ontworpen en laten zagen bij bouwmarkt. Gister en vandaag daar mee bezig geweest. We hebben nu een supermooie halkast waar de jassen, tassen, schoenen, stofzuiger, etc. in op geborgen kunnen worden.

Vandaag ook eindelijk de toiletwanden goed schoongemaakt. De cementsluier is er af en het is nu lekker schoon.

Verder bezig geweest met garage. Nog 2 stellingkasten erbij gehaald en die nu voor een groot deel ingericht. En zo blijven we bezig.... er is echt veel te doen in een nieuwbouwhuis.

Zo wordt het beetje bij beetje steeds leefbaarder hier.

Geen opmerkingen: