maandag 17 augustus 2009

De laatste loodjes

Over een maand is het zover..... dan is de oplevering al. Dat betekent dat er nog wel het één en ander moet gebeuren in de komende 4,5 week.

Afgelopen week waren de bouwvakkers al weer aan de slag, na 3 weken vakantie. Maar aan ons huis is door Bongers niks gedaan afgelopen week. Ze zijn druk met andere huizen. Morrenhof en Jansen, de installateur heeft afgelopen maandag de regenpijpen gemonteerd. Helaas wel wat te kort afgezaagd! Maar dat wordt vast hersteld.

Vrijdag telefoontje gehad van Bongers. De ventilatieroosters op de begane grond gaan er weer uit. Dat was inderdaad niet goed gegaan. De betreffende 3 ramen worden vervangen door totaal glas.

De vloerkeuze voor beneden is ook rond. Vorige week met wat verschillende dessins pvc-planken naar ons huis geweest. En de keuze is eindelijk gemaakt.
Ook hebben we gekeken voor vinyl voor de boven- en zolderverdieping. Daar zijn we ook bijna uit. Zolderverdieping willen we zo snel mogelijk na oplevering laten leggen, dan kunnen we steeds wat mee verhuizen en daar stallen.

Morgen ga ik me orienteren op de raambekleding. Verder wil ik de kastontwerpen van de hal en boven klaar hebben deze week. Genoeg te doen tot oplevering!

Geen opmerkingen: